Glutenvrije pasta met ansjovis

2 personen| Voorbereiding: ongeveer 10 minuten | Bereiding: 15 minuten

Ingrediënten

  • 250 gram kleine tomaten (roma tomaatjes) gehalveerd
  • 1 teentje knoflook in plakjes gesneden
  • 1/2 eetlepel kappertjes
  • 14 Kalamata olijven gehalveerd
  • 3 takken tijm
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 ansjovis uit een potje
  • Parmezaan
  • 200 gram glutenvrije penne pasta

Bereiding

Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking. Doe de olijfolie en ansjovis in een pan en roer met een lepel de ansjovis stuk.

Vervolgens voeg je de knoflook, tomaatjes, olijven, tijm en kappertjes toe. Laat alles pruttelen op een laag vuur tot alles goed gaar is.

Schep de pasta en saus op een bord en maak het af met de parmezaan.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s