2 personen | 15 minuten voorbereiding | 20 minuten bereidingstijd
Introtekst
Ingrediënten Benodigdheden
- 1 eetlepel olijfolie
- Rijst of couscous
- 1 courgette
- 3 paprika’s
- 1 winter wortel
- 1 knoflook
- 1 theelepel mosterdzaad
- 1 theelepel venkelzaad
- 1,5 theelepel komijn zaad
- 1 theelepel kurkuma
- 1 eetlepel kerrie
- 175 gram vegetarische stukjes van Quorn
- 100 ml water
- Peper en zout
- dunschiller
Bereiding
Kook de rijst of couscous volgens de verpakking. Snijdt de courgette en paprika in kleine stukjes. Vervolgens snijd je met een dunschiller dunne wortelplakjes. Als laatste snijd de knoflook in plakjes
Verwarm de olijfolie in de pan en voeg de mosterdzaad, venkelzaad, komijn, kurkuma en kerrie toe. Bak voor ongeveer een minuut en voeg de knoflook toe. Voeg na een minuut de groenten toe en vegetarische stukjes toe. Roer alles door elkaar en voeg 100 ml warm water toe. Als de groenten gaar zijn maak het af met zout en zwarte peper.
Eet smakelijk!
