Groenten met vegetarische stukjes

2 personen | 15 minuten voorbereiding | 20 minuten bereidingstijd

Introtekst

Ingrediënten Benodigdheden

  • 1 eetlepel olijfolie
  • Rijst of couscous
  • 1 courgette
  • 3 paprika’s
  • 1 winter wortel
  • 1 knoflook
  • 1 theelepel mosterdzaad
  • 1 theelepel venkelzaad
  • 1,5 theelepel komijn zaad
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 eetlepel kerrie
  • 175 gram vegetarische stukjes van Quorn
  • 100 ml water
  • Peper en zout
  • dunschiller

Bereiding

Kook de rijst of couscous volgens de verpakking. Snijdt de courgette en paprika in kleine stukjes. Vervolgens snijd je met een dunschiller dunne wortelplakjes. Als laatste snijd de knoflook in plakjes

Verwarm de olijfolie in de pan en voeg de mosterdzaad, venkelzaad, komijn, kurkuma en kerrie toe. Bak voor ongeveer een minuut en voeg de knoflook toe. Voeg na een minuut de groenten toe en vegetarische stukjes toe. Roer alles door elkaar en voeg 100 ml warm water toe. Als de groenten gaar zijn maak het af met zout en zwarte peper.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s