2 personen | Voorbereiding 10 minuten | Bereiding ongeveer 15 minuten
Ingrediënten
- Mie
- Gember
- 2 knoflook teentjes
- 3 stengels bosui
- 200 diepvries doperwten
- 1 gekleurde paprika
- Selderie
- Olijfolie
- 4 eetlepels Ketjap ( zout)
Bereiding
Snijd de knoflook en gember in plakjes en de bosui in ringen. De paprika in kleine stukjes.
Snijd vervolgens de takjes selderij en zet apart.
Fruit de knoflook, gember en bosui in de olijfolie. Na ongeveer 2 minuten voeg je de paprika toe en bak ongeveer 5 minuten op een middelhoog vuur. Voeg daarna de doperwten en ketjap toe. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en voeg de chili vlokken of zwarte peper toe. Als de doperwten gaar zijn voeg je de gesneden selderij toe. Bewaar een beetje om te garneren.
Kook de mie volgens de beschrijving op de pak.
Opmaken bord: eerst de mie en daarna de groenten. Maak het af met het restantje selderij.