4 personen | 15 minuten voorbereiding | 20 minuten bereidingstijd
Ingrediënten
- 1 bos radijsjes ( gehalveerd)
- 3 bosuitjes ( in stukjes gesneden van 1 cm)
- 3 paprika’s ( in stukjes gesneden)
- 1 courgette ( verwijder het zaad deel en snij in stukjes van 3 cm)
- 1 grote teen knoflook ( in plakjes geneden)
- 10 takjes selderij ( fijn geneden)
- 1 bakje vegetarisch gehakt
- 2 eetlepels mirin ( is een zoete rijstwijn)
- 1 eetlepel olijfolie
- Zout en peper
Bereiding
Giet de olijfolie in de pan en laat het op temperatuur komen. Voeg vervolgens knofook en bosuitjes toe en bak het voor een paar minuten. Voeg nu de paprika toe en bak het 8-10 minuten op een middelhoge stand. Kook ondertussen de couscous volgens de verpakking.
De paprika moet nu zweten en een heerlijke geur afgeven. Als de 8-10 minuten zijn geweest voeg je de radijsjes , courgette en mirin toe. Schep alles goed door. Als de radijsjes van kleur beginnen te veranderen voeg dan het vegetarisch gehakt toe en laat lekker op een lage stand door bakken of stomen. Als de radijs bijna wit wordt voeg dan zout, peper en selderij toe. Nog een minuut of twee en dan is het klaar.
Eet smakelijk!