Courgette bloemen gevuld met ricotta, rivierkreeftjes en tijm

2 personen | voorbereiding: 5 minuten | bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

Bloem

Bruisend water

Ricotta halve eetlepel per bloem

Tijm blaadjes, per bloem een takje 

Rivierkreeftjes , per bloem 3 of 4

Zout

Zonnebloemolie

Voorbereiding

Meng de 4 eetlepels bloem met bruisende water. Zorg ervoor dat het beslag niet te dik wordt.

Was het zand van de bloemen en haal de stamper eruit. 

Meng de ricotta, rivierkreeftjes, tijm blaadjes en zout. Vul de bloemen en breng de uiteinde van de bloemen samen. Doop iedere bloem in het beslag en frituur alles ongeveer 5 minuten. Leg ze daarna op een keukenpapier om het overige vet uit te laten druipen. Eet direct na uitlekken.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s