Glutenvrije pasta met aubergine

2 personen | voorbereiding: 10 minuten | bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

2 aubergines

1 theelepel zout

1 eetlepel olijfolie

3 anjovis uit een potje 

1 eetlepel tomaten puree

200 ml water

1 eetlepel tijm ( vers of gedroogd)

1 eetlepel oregano ( vers of gedroogd)

1 knoflook teen in plakjes gesneden 

30 gram geraspte parmezaanse kaas

200 gram pasta

Voorbereiding

Snijdt de aubergine in kleine stukjes en doe de aubergine samen met het zout in een schaal. Meng alles goed en laat het 5 minuten staan. 

Doe de olijfolie en anjovis in een pan en laat alles goed warm/heet worden. Als de anjovis gesmolten is voeg dan de tomaten puree en knoflook in de pan. Laat alles 1 minuut garen en voeg de aubergine toe. Voeg 200 ml water bij de aubergine en laat alle garen op een medium warmte. Roer af en toe. Als het te droog wordt voeg er wat water bij. Na 20 minuten voeg de tijm en oregano toe. Laat alles nog 10 minuten garen.

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en voeg het samen met het aubergine gerecht. 

Verdeel het gerecht over twee borden en maak het af met een beetje parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s