2 personen | voorbereiding: 10 minuten | bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
Biologische diepvries spinazie
Witte rijst of zilvervliesrijst
140 gram gele linzen ( gewassen)
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook ( in plakjes gesneden)
2 theelepel komijn
300 ml water
Zout en zwarte peper
Bereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snij de knoflook in plakjes en bak de het in de olijfolie. Voeg na ongeveer 30 seconden de komijn toe en bak het voor 1 minuut. Voeg de gele linzen en water toe. Laat nu alles koken op een middelhoog vuur. Gaar nu alles voor ongeveer 15 minuten. Voeg ondertussen wat peper en zout toe. Als al het het vocht is verdamp kun je wat water toevoegen. Nu is het tijd om alles rustig te laten garen op een laag vuur tot de linzen gaar zijn.
Bereid nu de spinazie. Warm de bevroren spinazie op in een pan en voeg er zout en zwarte peper toe.
Eet smakelijk!
